Politica confidentialitate


 

HOTEL MARSHAL GARDEN

Politica de confidentialitate
 

Respectarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal, precum si a dreptului la viata privata este una din misiunile fundamentale ale Societatii Marshal Turism SRL si Marshal Turism SRL Bucuresti – Sucursala Dorobanti (Hotel Marshal Garden),

Astfel, întreprindem toate demersurile necesare pentru a procesa datele dvs. personale în conformitate cu principiile stabilite prin legislatia privind protectia datelor aplicabila în România, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("GDPR").

Datele personale înseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Prelucrarea datelor personale este facuta de catre: Marshal Turism SRL cu sediul in Bucuresti, Calea Dorobantilor, Nr. 50B, Parter, Birou 3, Sector 1, înregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/7161/1994, CUI: 5511863 si Marshal Turism SRL Bucuresti – Sucursala Dorobanti (Hotel Marshal Garden) cu sediul in Calea Dorobantilor nr. 50 B, Sector 1, Bucuresti, înregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/10987/2011, CUI: 29096705.

Entitatile Marshal Turism SRL si Marshal Turism SRL Bucuresti – Sucursala Dorobanti sunt operatori de date cu caracter personal în sensul prevazut de GDPR, respectiv stabilesc mijloacele si scopurile de prelucrare a datelor cu caracter personal. 

Faceti click pe unul dintre link-urile de mai jos pentru a merge la o anumita sectiune:

Ce fel de date personale prelucram?
Date personale ale minorilor
Date speciale
În ce scop si în ce temei prelucram datele dvs. personale?
Catre ce persoane transmitem datele dvs. personale?
Colectam date personale de la terti?
Transferam datele dvs. în afara UE/SEE?
Furnizarea de catre dvs. a datelor personale ale altor persoane fizice
Cât timp pastram datele dvs. personale?
Care sunt drepturile dumneavoastra?
Sunt datele dvs. în siguranta?
Link-uri catre alte site-uri web
Întrebari sau reclamatii
Modificari ale politicii

____________________________________________________________________________________________________________
CE FEL DE DATE PERSONALE PRELUCRAM?
Daca sunteti client sau potential client
Colectam date cu caracter personal în urma celor mai multe interactiuni cu dvs., precum si în cadrul celorlalte aspecte ale activitatii noastre. Categoriile de date pe care le prelucram sunt urmatoarele:
a) date necesare pentru efectuare rezervarilor (de exemplu, nume, prenume, e-mail, telefon);
b) datele aferente fisei de sosire-plecare, solicitate în baza legislatiei nationale (de exemplu, cetatenie, adresa, data nasterii);
c) datele cardului bancar (tipul cardului, numarul cardului de credit/debit, numele titularului, data expirarii si codul de securitate);
d) informatii despre sejurul clientului, inclusiv data sosirii si a plecarii, cerinte speciale, preferinte;
e) informatiile pe care le furnizati cu privire la preferintele dvs. de marketing;
f) datele personale furnizate de dvs. în vederea înscrierii si abonarii la newsletter;
g) informatii despre autovehiculele pe care este posibil sa le aduceti pe proprietatea noastra, de exemplu numar de înmatriculare;
h) date colectate din cardurile de acces (ora intrarii si iesirii);
i) informatii colectate de catre diversi parteneri contractuali (agentii de turism, organizatori de evenimente) si transmise catre Marshal Turism SRL (rooming list, lista invitati evenimente);
j) date necesare furnizarii unor servicii aditionale, dupa caz;
k) recenzii si opinii referitoare la serviciile noastre;
l) orice alte tipuri de informatii pe care alegeti sa ni le furnizati.

De asemenea, camerele de supraveghere si alte masuri de securitate aflate pe proprietatile noastre pot capta sau înregistra imagini ale oaspetilor în locuri publice (cum ar fi intrarile în hotel, restaurante sau holuri), precum si datele dvs. de localizare (prin imaginile surprinse de camerele de supraveghere).
Puteti alege oricând ce date personale doriti sa ne furnizati. Cu toate acestea, daca alegeti sa nu furnizati anumite date personale, în cazul în care temeiul solicitarii noastre este respectarea unei obligatii legale, obligatii contractuale sau obligatii necesare pentru încheierea unui contract vom fi în imposibilitatea de a va oferi anumite servicii, de exemplu: (i) daca nu doriti sa ne dati nume, prenume, adresa de e-mail sau numar de telefon în cazul în care doriti sa faceti o rezervare, nu vom putea sa efectuam rezervarea, sau (ii) având în vedere faptul ca în fisa de anuntare a sosirii si plecarii pe care o veti completa în momentul în care va cazati la hotelul nostru va trebui sa introduceti anumite date personale prevazute în mod obligatoriu de lege, iar în cazul în care nu veti dori sa completati acele câmpuri obligatorii, nu vom putea sa va cazam în hotel.

Daca sunteti potential angajat
Colectam informatiile din CV-ul trimis de dvs. precum si orice alta informatie transmisa odata cu CV-ul si/sau în cadrul interviurilor la care v-ati prezentat.

Daca sunteti vizitator în cadrul locatiei noastre
Colectam numele, prenumele, seria si numarul actului de identitate.
De asemenea, camerele de supraveghere pot capta sau înregistra imagini ale vizitatorilor în locuri publice (cum ar fi intrarile în hotel sau in restaurante sau holuri).

Daca sunteti utilizator al site-ului nostru de internet www.hotelmarshalgarden.ro
Pentru citirea informatiilor existente pe site nu este necesara oferirea datelor personale.

Totusi, in scopul exploatarii tehnice a portalului, Hotel Marshal Garden foloseste provizoriu urmatoarele informatii ce nu contin date personale si care apar automat administratorului de site:
a) adresa de internet de protocol (IP)
b) denumirea domeniului (URL)
c) datele de accesare
d) file-ul de accesare al clientului (denumirea file-ului si URL)
e) codul HTTP al parolei raspuns
f) datele paginii web de unde se face accesarea
g) cantitatea bite-urilor consumate cu ocazia vizitarii
h) data vizitarii
i) datele paginilor parcurse, respectiv
j) denumirea browserului.
Pentru utilizarea unor servicii (ex. rezervari on-line) sunt necesare anumite date personale. Pentru detalii, va rugam sa consultati sectiunea corespunzatoare operatiunii utilizate pe site.
Daca sunteti reprezentant sau persoana de contact al furnizorilor sau partenerilor nostri de afaceri
Colectam numele, prenumele, functia, precum si orice alte date furnizate de dvs. sau de societatea pe care o reprezentanti.
Daca sunteti angajat
Va rugam sa cititi politica de confidentialitate aferenta angajatilor, adusa la cunostinta în momentul angajarii si disponibila oricând la Departamentul de Resurse Umane.
____________________________________________________________________________________________________________
DATE PERSONALE ALE MINORILOR
Protejam confidentialitatea datelor obtinute de la copii sub 16 ani. În cazul in care aveti vârsta sub 16 ani, trebuie sa obtineti consimtamântul sau autorizatia parintilor sau tutorelui pentru orice furnizare de date personale.
____________________________________________________________________________________________________________
DATE SPECIALE
Termenul „date speciale“ se refera la originea rasiala sau etnica, opiniile politice, confesiunea religioasa sau convingerile filozofice sau apartenenta la sindicate si prelucrarea de date genetice, de date biometrice, de date privind sanatatea sau de date privind viata sexuala sau orientarea sexuala.
În general, nu colectam informatii speciale decât daca doriti dvs. sa ni le oferiti. Colectam date speciale cu privire la sanatate doar în baza consimtamântului dumneavoastra si doar în scopul particularizarii unor anumite tratamente. Accesul la aceste date este limitat la personalul medical.
____________________________________________________________________________________________________________
ÎN CE SCOP SI ÎN CE TEMEI PRELUCRAM DATELE DVS PERSONALE?

Daca sunteti client
a) Rezervari pentru hotel, restaurant sau în cazul solicitarilor de oferte transmise de dvs. pentru anumite evenimente organizate sau ce pot fi organizate.
Scop: prelucram datele dvs. personale (i) pentru a va rezerva un loc în cadrul hotelului/restaurantului si (ii) pentru a raspunde solicitarilor de oferte transmise de dvs.
Temei: încheierea unui contract
b) Check-in
Scop: prelucram datele dvs. personale pentru înregistrarea/cazarea în cadrul hotelului nostru.
Temei: în momentul cazarii, conform prevederilor legale în vigoare sunteti obligat la completarea fisei de anuntare a sosirii si plecarii care contine un minimum de date necesare pentru a va putea caza.
c) Serviciul clienti (acest serviciu se refera, printre altele, la: serviciul de transport la/de la hotel, serviciul de curatenie, serviciul de spalatorie, etc)
Scop: prelucram datele dvs. personale pentru a va oferi o experienta cât mai placuta si în conformitate cu standardele dvs si ale hotelului.
Temei: executarea contractului de prestare servicii hoteliere.
d) Profilare
Scop: în vederea furnizarii unor servicii personalizate, anumite preferinte speciale ale dvs. (de exemplu: daca preferati camerele de la etajele superioare sau inferioare, daca va place un anumit tip de vin, etc) sunt stocate astfel încât, atunci când veti reveni, noi vom sti deja ce va place
Temei: consimtamântul
e) Feedback:
Scop: prelucram datele dvs. personale pentru a ne asigura ca ati avut o experienta placuta în cadrul unitatilor noastre.
Temei: interesul nostru legitim de a îmbunatati constant serviciile pe care le oferim si de a oferi servicii cât mai potrivite si conforme cu standardele clientilor nostri.
f) Marketing:
Scop: prelucram datele dvs. personale în scopuri de marketing, precum newsletter-uri comerciale si comunicari de marketing privind produse si servicii noi sau alte oferte despre care credem ca ar putea fi de interes pentru dvs.
Temei: ne bazam pe interesul legitim de a promova serviciile noastre prin transmiterea ofertelor pe care le consideram ca fiind de interes pentru dvs. (a se vedeaDreptul la opozitie din Sectiunea “Drepturile dumneavoastra”)

Daca este necesar, în conformitate cu legislatia aplicabila, vom obtine consimtamântul dvs. înainte de a va prelucra datele personale în scopuri de marketing direct. În acest caz, va aducem la cunostinta ca veti putea retrage în orice moment consimtamântul pentru prelucrarea în scop de marketing, caz în care nu veti mai primi nicio comunicare de marketing din partea noastra.
Vom include un link de dezabonare, pe care îl puteti utiliza daca nu doriti sa va mai trimitem mesaje.

De asemenea, cu ocazia organizarii anumitor evenimente în cadrul hotelurilor si restaurantelor noastre, este posibil sa realizam câteva fotografii, iar unele dintre aceste ar putea fi distribuite si în mediul online pentru a arata si celorlalti cum sunt evenimentele noastre. În orice caz, pentru ca tinem cont de dreptul dvs. la viata privata, vom face tot posibilul ca dvs. sa fiti informati despre faptul ca vor fi facute fotografii (pentru obiectiuni cu privire la fotografiile noastre a se vedea Dreptul la opozitiedin Sectiunea “Drepturile dumneavoastra”).

g) Alte comunicari: prin e-mail, posta, telefon sau SMS
Scop: aceste comunicari vor fi facute pentru un motiv specific precum: (i) pentru a raspunde cererilor dumneavoastra, (ii) daca nu ati finalizat o rezervare online sau o cerere de oferta, este posibil sa va trimitem un e-mail pentru a va reaminti sa finalizati rezervarea, (iii) pentru a va informa despre modalitatea în care au fost solutionate plângerile si/sau incidentele aparute pe perioada sederii dvs.
Temei juridic: interesul nostru legitim de a oferi servicii la standarde dorite prin solutionarea eventualelor cereri/plângeri si pentru a va asigura de întreaga noastra disponibilitate.
h) Analiza, îmbunatatire si cercetare:
Scop: pentru a asigura constant evolutia calitativa a serviciilor noastre, avem grija sa analizam fiecare plângere/sugestie din partea dvs., astfel ca întocmim rapoarte statistice pentru a identifica problemele si a gasi cele mai bune solutii pentru remedierea acestora.
Temei: ne bazam pe interesul nostru legitim de a furniza servicii conforme standardelor dvs.

Daca sunteti vizitator în cadrul locatiei noastre
Scop: prelucram datele dvs. personale pentru a asigura protectia bunurilor si a persoanelor din cadrul hotelului.
Temei: interesul nostru legitim de a asigura atât protectia bunurilor clientilor/hotelului/personalului, cât si protectia persoanelor din cadrul hotelului.

Daca sunteti utilizator al site-ului nostru de internet www.hotelmarshalgarden.ro
Scop: monitorizarea traficului în vederea identificarii erorilor si/sau orice alta disfunctionalitate a site-ului.
Temei: ne bazam aceasta activitate de prelucrare a datelor pe interesul nostru legitim si anume punerea la dispozitia dvs. a unui site complet functional prin repararea oricarei erori, precum si prin îmbunatatirea continua a acestuia.

Daca sunteti reprezentant sau persoana de contact al furnizorilor sau partenerilor nostri de afaceri
Scop: derularea relatiilor contractuale cu furnizorii sau partenerii nostri de afaceri.
Temei: executarea unui contract.

Daca sunteti potential angajat
Scop: evaluarea aplicatiei dvs. de angajare.
Temei: încheierea unui contract.

Daca sunteti angajat
Va rugam sa vedeti politica de confidentialitate aferenta angajatilor, adusa la cunostinta în momentul angajarii si disponibila oricând la departamentul de resurse umane.

Pentru toate categoriile de persoane de mai sus, putem procesa si datele dvs. în contextul urmatoarelor activitati:
a) Restructurari, reorganizari interne sau vânzari de active sau parti sociale/actiuni:
Scop: prelucram datele dvs. pentru efectuarea operatiunilor mentionate mai sus.
Temei: interesul legitim de a efectua operatiunile, mai ales în conditiile în care acestea ar fi imposibil de realizat în lipsa unei prelucrari a datelor dvs.
Cu toate acestea, va asiguram ca aceasta eventuala prelucrare va fi efectuata în conformitate cu prezenta politica si prin implementarea unui masuri care sa asigure confidentialitatea datelor dvs.
b) Securitate:
Scop: prelucram datele personale pentru securitatea bunurilor si integritatea fizica a persoanelor.
Temei: ne bazam pe interesul nostru legitim de a asigura protectia bunurilor dvs. si ale hotelului, precum si protectia persoanelor aflate în perimetrul hotelului nostru.
c) Motive juridice:
Scop: în anumite cazuri, trebuie sa prelucram informatiile furnizate, care pot include date cu caracter personal, pentru a rezolva disputele juridice sau reclamatiile, pentru investigatiile si respectarea reglementarilor legale aplicabile, pentru a pune în aplicare un acord sau pentru a ne conforma solicitarilor din partea organelor publice în masura în care aceste solicitari îndeplinesc conditiile impuse de lege.
Temei: motivele prelucrarii pot fi reprezentate de obligatia legala (în cazul în care avem obligatia legala de a divulga anumite date cu caracter personal autoritatilor publice) sau
de interesul nostru legitim de a rezolva eventualele dispute si/sau reclamatii.
____________________________________________________________________________________________________________
CATRE CE PERSOANE TRANSMITEM DATELE DVS. PERSONALE?
Pentru a va oferi servicii de înalta calitate, este posibil sa transmitem informatiile dvs. personale furnizorilor nostri de servicii si altor terte parti, dupa cum este prezentat în detaliu mai jos:

a) Furnizori: în vederea furnizarii serviciilor solicitate, în unele cazuri, va trebui sa transmitem câteva din datele dvs. personale furnizorilor, iar acestia au calitatea de împuterniciti si prelucreaza datele în numele, pe seama si în conformitate cu indicatiile noastre (cum ar fi furnizorii de software-uri, IT, servicii de contabilitate, servicii medicale, servicii de transport).
b) Evenimente în grup sau întâlniri: daca vizitati hotelurile noastre în cadrul unui grup sau al unei conferinte, informatiile solicitate pentru planificarea întâlnirii si a evenimentului pot fi partajate cu organizatorii acestor întâlniri si evenimente si, daca este cazul, cu oaspetii care organizeaza sau participa la întâlnire sau eveniment.
c) Parteneri de afaceri: în anumite cazuri, ne asociem cu alte societati pentru a va furniza produse, servicii sau oferte. De exemplu, va putem aranja închirierea unei masini sau intermedia servicii optionale si adiacente serviciilor care exced ofertei noastre.
d) Autoritati si/sau institutii publice pentru: (i) respectarea dispozitiilor legale, (ii) a raspunde solicitarilor acestora, (iii) pentru motive de interes public (ex: siguranta nationala). Spre exemplu, potrivit reglementarii expuse la Sectiunea IN CE SCOP SI IN CE TEMEI PRELUCRAM DATELE DVS PERSONALE? lit. b) orice unitate hoteliera este obligata sa transmita zilnic fisele de anuntare a sosirii si plecarii ale fiecarui client.
Confidentialitatea datelor dvs. este importanta pentru noi, motiv pentru care, acolo unde este posibil, transmiterea de date personale în conformitate cu cele de mai sus se realizeaza numai în temeiul unui angajament de confidentialitate din partea destinatarilor, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate în siguranta si ca furnizarea acestor informatii se face conform legislatiei în vigoare si politicilor aplicabile. În orice caz, de fiecare data vom transmite catre destinatari doar informatiile strict necesare pentru realizarea scopului respectiv.
____________________________________________________________________________________________________________
COLECTAM DATE PERSONALE DE LA TERTI?
Pentru a va oferi nivelul asteptat de ospitalitate si a va furniza cel mai bun nivel al serviciilor, este posibil sa colectam informatii despre dvs. de la partenerii nostri de afaceri si alte terte parti, dupa cum este prezentat în detaliu mai jos:
a) Parteneri de afaceri: cum ar fi partenerii de carduri, serviciile aferente retelelor sociale care sunt în concordanta cu setarile facute de dumneavoastra pentru aceste servicii, agentii de turism, organizatori de evenimente
În orice caz, va asiguram ca datele dvs. colectate de la terti vor fi prelucrate în aceleasi conditii ca si cum ar fi fost colectate direct de la dvs. De asemenea, nu vom colecta decât ceea ce este necesar îndeplinirii scopurilor noastre. (a se vedea Sectiunea IN CE SCOP SI ÎN CE TEMEI SUNT PRELUCRATE DATELE DVS PERSONALE?).
În plus, în momentul în care va vom contacta pentru prima data, va vom aduce la cunostinta, în primul rând, sursa din care am obtinut datele dvs. personale.
____________________________________________________________________________________________________________
TRANSFERAM DATELE DVS PERSONALE ÎN AFARA UE/SEE?
Putem transfera datele dvs. catre unii furnizori care vor avea sediul în alte tari decât cea în care va aflati dvs. si, în unele cazuri, în tari în afara UE/SEE.
Desi legile privind protectia datelor din aceste tari pot fi diferite fata de cele din tara dvs., vom lua masurile necesare pentru a ne asigura ca datele dvs. personale sunt procesate conform acestei politici si în concordanta cu legislatia aplicabila.
____________________________________________________________________________________________________________
FURNIZAREA DE CATRE DVS. A DATELOR PERSONALE ALE ALTOR PERSOANE FIZICE
Daca ne furnizati datele personale ale altor persoane fizice, va rugam sa le comunicati înainte de aceasta dezvaluire si modalitatea în care acestea urmeaza a fi prelucrate, asa cum este descris în aceasta politica de confidentialitate.
____________________________________________________________________________________________________________
CÂT TIMP PASTRAM DATELE DVS PERSONALE?
Datele dvs. personale sunt pastrate pe toata perioada realizarii scopurilor detaliate în prezenta politica, daca o perioada mai lunga de timp de pastrare nu este necesara sau permisa de legea aplicabila.
Revizuim constant necesitatea pastrarii datelor dvs. personale, iar în masura în care prelucrarea nu mai este necesara si nu exista obligativitatea impusa de lege de a pastra datele dvs. personale, vom sterge/distruge informatiile dvs. personale cât mai curând posibil si într-un mod în care sa nu mai poata fi recuperate sau reconstituite (spre exemplu, vom sterge/distruge toate datele persoanelor care nu au fost angajate în urma interviurilor, daca nu exista perspectiva serioasa de angajare în viitor).
Daca informatiile personale sunt imprimate pe suport de hârtie, acestea vor fi distruse într-un mod care asigura eliminarea lor în totalitate, iar daca acestea vor fi salvate pe suporturi electronice, vor fi sterse prin mijloace tehnice pentru a asigura faptul ca informatiile nu mai pot fi recuperate sau reconstituite ulterior.
____________________________________________________________________________________________________________
CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRA?
În calitate de persoana vizata beneficiati de urmatoarele drepturi prevazute de GDPR:

a) Dreptul de acces: ne puteti solicita (i) o confirmare a faptului ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal si, în caz afirmativ, acces la datele respective si informatii cu privire la acestea, precum si (ii) o copie a datelor dvs. personale pe care le detinem (art. 15 din GDPR);
b) Dreptul la rectificare: ne puteti informa despre orice modificare a datelor dvs. personale sau ne puteti cere sa corectam datele personale pe care le detinem despre dvs. (art. 16 din GDPR);
c) Dreptul la stergere („dreptul de a fi uitat”): în anumite situatii (ca de exemplu (i) cazul în care datele au fost colectate ilegal, (ii) data limita pentru stocarea datelor a expirat, (iii) v-ati exercitat dreptul la opozitie sau (iv) prelucrarea datelor se realiza pe baza de consimtamânt si v-ati retras consimtamântul), ne puteti cere sa stergem datele personale pe care le detinem despre dvs. (art. 17 din GDPR);
d) Dreptul de a restrictiona prelucrarea: în anumite situatii (ca de exemplu cazul în care este contestati exactitatea acestor date sau legalitatea prelucrarii), ne puteti cere sa restrictionam prelucrarea datelor dvs. pentru o anumita perioada (art. 18 din GDPR);
e) Dreptul la portabilitatea datelor: sa ne solicitati sa va trimitem datele dvs. personale unei terte parti sau direct catre dvs. (art. 20 din GDPR);
f) Dreptul la opozitie: în anumite situatii (ca de exemplu prelucrarea ce are ca temei juridic interesul legitim), ne puteti solicita sa nu mai prelucram datele dvs. (art. 21 din GDPR).

În cazul în care folosim datele dvs. personale pe baza consimtamântului dvs., aveti dreptul sa retrageti acest consimtamânt în orice moment. În aceasta situatie, datele dvs. nu vor mai fi prelucrate de noi, cu exceptia cazului în care o dispozitie legala ne obliga la pastrarea si arhivarea acestora. In orice caz, va vom informa daca exista o astfel de prevedere legala si o vom indica în mod expres.
____________________________________________________________________________________________________________
SUNT DATELE DVS. ÎN SIGURANTA?
Tratam securitatea dvs. personala cu seriozitate, de aceea, luam importante masuri de securitate, necesare pentru protectia împotriva accesului neautorizat la date sau modificarii, dezvaluirii ori distrugerii neautorizate de date. Acest lucru presupune revizuiri interne ale practicilor de colectare, pastrare si procesare de date si ale masurilor de securitate, de asemenea, masuri fizice de securitate pentru protectia împotriva accesului neautorizat la sistemele unde stocam datele personale.
Solicitam si furnizorilor nostri de servicii precum si partenerilor de afaceri sa întreprinda toate masurile necesare în vederea protectiei împotriva accesului neautorizat la date sau modificarii, dezvaluirii ori distrugerii neautorizate de date.
____________________________________________________________________________________________________________
LINKURI CATRE ALTE SITE-URI WEB
Site-ul nostru contine linkuri catre site-uri terte. Retineti faptul ca nu ne asumam responsabilitatea pentru colectarea, utilizarea, pastrarea, partajarea sau dezvaluirea datelor sau informatiilor de catre astfel de terte parti. În cazul în care folositi sau furnizati informatii pe site-urile tertilor, se aplica termenii si politica de confidentialitate a site-urilor respective. Va sfatuim sa cititi politica de confidentialitate a site-urilor pe care le vizitati înainte de a trimite date personale.

Folosirea serviciilor de internet oferite de Hotel Marshal Garden cade sub incidenta termenilor de utilizare si a politicii de confidentialitate ale furnizorilor de internet. Puteti accesa termenii si politicile respective utilizând linkurile de pe pagina de autentificare a serviciului respectiv sau vizitând site-ul web al furnizorului de internet.
____________________________________________________________________________________________________________
ÎNTREBARI SAU RECLAMATII
Daca aveti întrebari sau preocupari legate de prelucrarea datelor dvs. personale sau daca doriti sa va exercitati oricare dintre drepturile mentionate mai sus, sunteti binevenit(a) sa ne contactati trimitând un e-mail la urmatoarea adresa: data-protection@marshal.ro iar noi va vom raspunde în cel mult 30 de zile de la primirea cererii.
De asemenea, în masura în care nu dispuneti de mijloace electronice sau nu doriti sa le folositi, puteti formula o cerere scrisa pe care sa o transmiteti sau depuneti la receptia hotelului situat la adresa Calea Dorobantilor nr. 50 B, Sector 1, Bucuresti.
În masura în care nu sunteti satisfacut cu modalitatea în care v-a fost solutionata cererea, puteti depune o plângere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
____________________________________________________________________________________________________________
MODIFICARI ALE POLITICII
Aceasta politica de confidentialitate se poate modifica în conformitate cu schimbarile legislatiei privind politica datelor sau în baza unor modificari ale serviciilor noastre sau ale modalitatii de organizare din când în când. Daca vom efectua modificari materiale la aceasta, vom publica un link catre politica revizuita pe pagina principala a site-ului nostru. Daca vom efectua modificari semnificative care vor avea un impact asupra drepturilor si libertatilor dvs. (de exemplu, atunci când vom începe prelucrarea datelor dvs. personale în alte scopuri decât cele specificate mai sus), va vom contacta înainte de a începe aceasta prelucrare.
Pentru a va ajuta sa urmariti modificarile cele mai importante, vom include mai jos un istoric al modificarilor pentru a recunoaste modificarile aduse prezentei politici.

Ultima actualizare: 4 Iulie 2018


 

Privacy Policy


 

HOTEL MARSHAL GARDEN

Privacy Policy
 

Respecting the right to protection of personal data as well as the right to privacy is one of the fundamental missions of Marshal Turism SRL and Marshal Turism SRL Bucharest - Dorobanti Branch (Hotel Marshal Garden).

Thereby, we take all necessary steps to process your personal data in accordance with the principles established by the applicable data protection legislation in Romania, including Regulation (EU) 2016/679 of the European Parliament and of the Council of 27 April 2016 on the protection of individuals with regard to the processing of personal data concerning the processing of personal data and the free movement of such data and repealing Directive 95/46 / EC ("GDPR").

Personal data means any information about an identified or identifiable individual ("the data subject"); an identifiable individual is a person who can be identified, directly or indirectly, in particular by reference to an identifier, such as a name, an identification number, location data, an online identifier, or one or more many specific elements, of his physical, physiological, genetic, psychic, economic, cultural or social identity.

The processing of personal data is made by: Marshal Turism SRL headquartered in Bucharest, 50B Calea Dorobantilor, groundfloor, office 3, 1st District,, registered with the Bucharest Trade Register under no. J40/7161/1994, SRC: 5511863 and Marshal Turism SRL Bucharest - Dorobanti Branch (Marshal Garden Hotel), headquartered in 50B Calea Dorobantilor, 1st District, Bucharest, registered at the Bucharest Trade Register under no. J40/10987/2011, SRC: 29096705.

The entities of Marshal Turism SRL and Marshal Turism SRL Bucharest - Dorobanti Branch are personal data operators as provided by GDPR, respectively establish the means and purposes of processing personal data.  

Click on one of the links below to go to a specific section:

What kind of personal data do we process?
Personal data of minors
Special Data
For what purpose and on what ground do we process your personal data?
To what people do we transmit your personal data?
Do we collect personal data from third parties?
Do we transfer your data outside the EU/EEA?
Providing personal data to other individuals
How long do we keep your personal data?
What are your rights?
Are your data safe?
Links to other websites
Questions or complaints
Changes in policy

____________________________________________________________________________________________________________
WHAT KIND OF PERSONAL DATA DO WE PROCESS?

If you are a client or a potential client.

We collect personal data from most interactions with you, as well as other aspects of our work. The categories of data we process are the following:
a) data required to make reservations (eg name, surname, e-mail, telephone);
b) arrival-departure data required under national law (eg citizenship, address, date of birth);
c) bank card details (card type, credit/debit card number, holder's name, expiration date and security code);
d) information about the client's stay, including date of arrival and departure, special requirements, preferences;
e) the information you provide about your marketing preferences;
f) personal information provided by you for registration and subscribing to the newsletter;
g) information about the vehicles you may bring to our property, such as registration number;
h) data collected from access cards (entry and exit time);
i) information collected by various contractual partners (travel agencies, event organizers) and forwarded to Marshal Turism SRL (rooming list, list of events invited);
j) data necessary for the provision of additional services, as the case may be;
k) reviews and opinions about our services;
l) any other information you choose to provide us with.

Also, surveillance cameras and other security measures on our property can capture or record photos of the guests in public places (such as hotel, restaurant, or lobby entries) as well as your location data (by images captured by surveillance cameras).

You can always choose which personal data you want us to provide. However, if you choose not to provide certain personal data, if the basis of our request is compliance with a legal obligation, contractual obligations or obligations to conclude a contract we will be unable to provide you with certain services, for example: i) if you do not want to give us your name, surname, e-mail address or phone number if you wish to make a reservation, we will not be able to make the reservation, or (ii) arrival and departure announcement you will fill in when you arrive at our hotel you will need to enter some legal mandatory personal data and if you do not want to fill out those mandatory fields, we will not be able to house you in the hotel.

If you are potential employee
We collect information from your CV and any other information submitted with your CV and/or the interviews you have submitted.

If you are a visitor to our location
We collect the name, surname, serial number and ID number.
Surveillance cameras can also capture or record images of the visitors in public places (such as hotel entrances or restaurants or halls).

If you are a user of our website www.hotelmarshalgarden.ro
No personal data is required to read the information on the site.

However, for the purpose of the technical exploitation of the site, Hotel Marshal Garden uses the following information that does not contain personal data and which automatically appears to the site administrator:
a) adresa de internet de protocol (IP)
b) a) Internet Protocol address (IP)
b) domain name (URL)
c) access data
d) client access file (file name and URL)
e) the HTTP password of the response password
f) the data of the web page from which access is made
g) the quantity of bits consumed during the visit
h) date of visit
i) the data of the pages, respectively
j) browser name.

Some personal data is required to use certain services (eg on-line reservations). For details, please refer to the section corresponding to the operation used on the site.

If you are a representative or contact person of our providers or business partners
We collect the name, surname, function, as well as any other data provided by you or the company that you represent.

If you are employee
Please read the Employee Privacy Policy, brought to your attention at the time of employment and available at any time to the Human Resources Department.
____________________________________________________________________________________________________________
PERSONAL DATA OF MINORS
We protect the confidentiality of data from children under 16. If you are under the age of 16, you must obtain the consent or permission of your parents or guardian for any personal data you provide.
____________________________________________________________________________________________________________
SPECIAL DATA
The term "special data" refers to racial or ethnic origin, political opinions, religious confession or philosophical beliefs, or membership of trade unions and the processing of genetic data, biometric data, data on health or data on sexual life or sexual orientation.

Generally, we do not collect special information only if you wish to give them to us. We collect special health data only on the basis of your consent and only for the purpose of customizing certain treatments. Access to this data is limited to healthcare professionals.
____________________________________________________________________________________________________________
WHAT IS THE PURPOSE AND THE LEGAL GROUND WE PROCESS YOUR PERSONAL DATA?

If you are a client
a) Booking a hotel, restaurant, or in the case of requests for offers submitted by you for certain events organized or to be organized.
Purpose: We process your personal data (s) to book a place in the hotel/restaurant and (ii) to answer your requests for offers.
Ground: conclusion of a contract
b) Check-in

Purpose: We process your personal data for registration/accommodation at our hotel.
Ground: At the time of your stay, in accordance with the legal provisions in force, you are required to fill in the arrival and departure notice that contains a minimum of data necessary to accommodate you.
c) Customer service (this service includes, inter alia, transport from/to the hotel, cleaning service, laundry service, etc.)
Purpose: We process your personal data to give you the most enjoyable experience and according to your standards and hotel standards.
Ground: execution of the hotel service contract.
d) Profiling
Purpose: In order to provide personalized services, some of your special preferences (for example: if you prefer rooms on the upper or lower floors, if you like a certain type of wine, etc.) are stored so that when you return, we will already know what you like.
Ground: Consent
e) Feedback
Purpose: We process your personal data to make sure you have had a nice experience at our facilities.
Ground: Our legal interest in constantly improving the services we offer and providing services that are as appropriate and conform to our clients standards.
f) Marketing:
Purpose: We process your personal data for marketing purposes, such as business newsletters and marketing communications on new products and services, or other offers that we think might be of interest to you.
Ground:
We rely on the legal interest in promoting our services by submitting the offers we consider to be in your interest (see "Right to oppose" in the "Your Rights" section)
If necessary, in accordance with applicable law, we will obtain your consent before processing your personal data for direct marketing purposes. In this case, we hereby notify you that you may at any time withdraw your consent to marketing, in which case you will not receive any marketing communications from us.
We will include a unsubscribe link that you can use if you do not want to send us any further messages.
Therefore, when organizing certain events in our hotels and restaurants, it is possible to take some photos, and some of these could also be distributed in the online environment to show others what our events are like. In any case, taking into account your right to privacy, we will do our best to keep you informed that photographs will be taken (for objections to our photographs see "Right to oppose" in "Your Rights" section).
g) Other communications: by e-mail, mail, telephone or SMS
Purpose: These communications will be made for a specific reason such as: (i) to respond to your requests, (ii) if you have not completed an online booking or a call for offers, we may send you an email to your remind you to complete the reservation, (iii) to inform you about the manner in which complaints and / or incidents occurred during your stay have been resolved.
Ground: Our legal interest in providing services at the desired standards by resolving any claims/complaints and ensuring our full availability.
h) Analysis, improvement and research:
Purpose: In order to constantly ensure the quality development of our services, we take care to analyse each complaint/suggestion on your part, so we compile statistical reports to identify the problems and find the best solutions to remedy them.
Ground: We rely on our legal interest in providing services that meet your standards.

If you are a visitor to our location
Purpose: We process your personal data to ensure the protection of property and persons within the hotel.
Ground: Our legal interest in ensuring both the protection of hotel staff/personnel and the protection of hotel guests.

If you are a user of our website www.hotelmarshalgarden.ro
Purpose: Monitoring the traffic errors and/or any other site malfunctions.
Ground: We rely on this data processing activity on our legal interest, namely providing you with a fully functional site by repairing any error and continuously improving it.

If you are a representative or contact person of our providers or business partners
Purpose: to conduct contractual relations with our providers or our business partners.
Ground: Execution of a contract.

If you are potentially employee
Purpose: Evaluating your employment application.
Ground: conclusion of a contract.

If you are employee
Please see the Employee Privacy Policy, brought to your attention at the time of employment and available at any time to the Human Resources department.

For all of the above categories of people, we can also process your data in the context of the following activities:
a) Restructuring, internal reorganization or sale of assets or shares:
Purpose: We process your data to perform the above mentioned operations.
Ground: The legal interest in performing the operations, especially if they would be impossible to do without the processing of your data.
However, we assure you that this eventual processing will be performed in accordance with this policy and by implementing a measure to ensure the confidentiality of your data.
b) Security:
Purpose: We process personal data for the security of goods and the physical integrity of individuals.
Ground: We rely on our legal interest in securing the protection of your property and the hotel, as well as the protection of people within our hotel.
c) Legal reasons:
Purpose: In some cases, we must process the information provided, which may include personal data, to resolve legal disputes or complaints, investigations and compliance with applicable legal regulations, to implement an agreement, or to comply with requests from the public authorities so that these requests meet the requirements of the law.
Ground: The reasons for the processing may be legal obligation (if we have a legal obligation to disclose certain personal data to public authorities) or of our legal interest in resolving any disputes and/or complaints.

____________________________________________________________________________________________________________
TO WHOM DO WE TRANSMIT YOUR PERSONAL DATA?
In order to provide you with high-quality services, we may transfer your personal information to our service providers and other third parties, as detailed below:

a) Providers: In order to provide the requested services, in some cases we will need to transfer some of your personal data to the providers, and they are empowered to process the data in the name, in our behalf and in accordance with our guidelines software providers, IT, accounting services, medical services, transport services).
b) Group Events or Meetings: If you visit our hotels in a group or conference, the information required for meeting and event planning can be shared with the organizers of these meetings and events and, where appropriate, with the guests organizing or participating meeting or event.
c) Business Partners: In some cases, we associate with other companies to provide you with products, services or offers. For example, we can arrange for you to rent a car or to provide optional and additional services that exceed our offer.
d) Public authorities and/or institutions: (i) to comply with legal provisions, (ii) respond to their requests, (iii) for reasons of public interest (eg national security). For example, under the provisions set out in the sectionFOR WHAT PURPOSE AND ON WHAT GROUND WE PROCESS YOUR PERSONAL DATA lit. lit. b) any hotel unit is obliged to send every day the arrival and departure notification sheets of each customer.
The confidentiality of your data is important to us, which is why, where possible, the transmission of personal data in accordance with the above is done only on the basis of a confidentiality commitment on the part of the recipients to ensure that the data is kept and that such information is provided in accordance with applicable law and applicable policies. In any case, we will always send to the recipients only the information strictly necessary to achieve that purpose.
____________________________________________________________________________________________________________
DO WE COLLECT PERSONAL DATA FROM THIRD PARTIES?
To provide you with the expected level of hospitality and the best level of service, we may collect information about you from our business partners and other third parties, as detailed below:
a) Business partners: such as card partners, social networking services that are consistent with your settings for these services, travel agencies, event organizers.
In any case, we ensure that your data collected from third parties will be processed under the same conditions as if it were collected directly from you. We will also collect only what is necessary for our purposes. (see Section FOR WHAT PURPOSE AND ON WHAT GROUND WE PROCESS YOUR PERSONAL DATA ).
Therefore, when we first contact you, we will let you know, first of all, the source from which we obtained your personal data.
____________________________________________________________________________________________________________
DO WE TRANSFER YOUR PERSONAL DATA OUTSIDE OF UE/SEE?
We may transfer your data to some providers in countries other than the one you are located and in some cases in countries outside the EU/EEA.
Although data protection laws in these countries may differ from your country, we will take the necessary steps to ensure that your personal data is processed in accordance with this policy and according with applicable law.
____________________________________________________________________________________________________________
HOW LONG DO WE KEEP YOUR PERSONAL DATA?
If you provide us with the personal data of other individuals, please tell them before this and how they are to be processed as described in this privacy policy.
____________________________________________________________________________________________________________
HOW LONG DO WE KEEP YOUR PERSONAL DATA?
Your personal data is retained for the full duration of the purposes detailed in this policy if a longer period of retention is not required or permitted by applicable law.

We constantly review the need for your personal data to be retained, and to the extent that processing is no longer required and there is no obligation under law to keep your personal data, we will delete/destroy your personal information as soon as possible and in a (for example, we will delete/destroy all data for people who have not been interviewed unless there is a serious prospect of future employment).

If personal information is printed on paper, it will be destroyed in a way that ensures its removal altogether, and if it is saved on electronic media, it will be erased by technical means to ensure that information can no longer be subsequently recovered or reconstituted.
____________________________________________________________________________________________________________
WHAT ARE YOUR RIGHTS?
As a person you are entitled to the following rights provided by GDPR:

a) Right of access: you may ask us to confirm that personal data are processed or not and, if so, access to the data and information (Article 15 of GDPR);
b) Right to rectification: you can inform us of any changes to your personal data or you may ask us to correct the personal data we hold about you (Article 16 of GDPR);
c) Right of waiver ("the right to be forgotten"): in certain circumstances (such as (i) the data being collected illegally, (ii) the date for data storage has expired, (iii) you have exercised the right to

se, or (iv) data processing was done on a consent basis and you have withdrawn your consent), you may ask us to delete the personal data we hold about you (Article 17 of GDPR);
d) Right to Restrict Processing: in certain circumstances (such as when you dispute the accuracy of such data or the lawfulness of the processing), you may require us to restrict your data processing for a certain period (GDPR Article 18);
e) Right to data portability: you may request us to send your personal data to a third party or directly to you (GDPR Article 20);
f) Right to oppose: in certain circumstances (such as processing that has the legal ground for legitimate interest), you may request that we no longer process your data (Article 21 of GDPR);

If we use your personal data based on your consent, you have the right to withdraw this consent anytime.

In this case, your data will no longer be processed by us, unless a legal provision forces us to keep and archive it. In any case, we will let you know if there is such a legal provision and we will indicate it expressly.
____________________________________________________________________________________________________________
ARE YOUR DATA SAFE?
We take your personal security seriously, so we take important security measures necessary to protect against unauthorized access to data or unauthorized modification, disclosure or destruction. This requires internal review of data collection, storage and processing practices, and security measures, as well as physical security measures to protect against unauthorized access to systems where we store personal data.
We also require our service providers and business partners to take all necessary measures to protect against unauthorized access to data or unauthorized modification, disclosure or destruction.
____________________________________________________________________________________________________________
LINKS TO OTHER WEBSITES
Our site contains links to third-party sites. Please note that we do not take responsibility for the collection, use, storage, sharing or disclosure of such data or information by such third parties. If you use or provide information on third-party sites, the terms and privacy policy of those sites apply. We encourage you to read the privacy policy of the sites you visit before sending personal data.The use of the internet services provided by Hotel Marshal Garden is subject to the terms of use and privacy of Internet providers. You can access these terms and policies by using the links on the service's authentication page or by visiting the Internet provider's website.
____________________________________________________________________________________________________________
QUESTIONS OR COMPLAINTS
If you have any questions or concerns regarding the processing of your personal data or if you wish to exercise any of the above-mentioned rights, you are welcome to contact us by sending an email to the following address: data-protection@marshal.ro we will respond to you within 30 days of receipt of the request.
Therefore, if you do not have electronic means or do not want to use them, you can make a written request to send or lodge at the hotel reception located at 50 B Calea Dorobantilor street, 1st District, Bucharest.
If you are not satisfied with the manner in which your application has been resolved, you may file a complaint with the National Supervisory Authority for Personal Data Processing.
____________________________________________________________________________________________________________
POLICY CHANGES
This privacy policy may change in accordance with changes to data policy legislation or changes to our services or organizational arrangements from time to time. If we make any material changes to this, we will publish a link to the revised policy on the main page of our site. If we make significant changes that will impact your rights and freedoms (for example, when we begin processing your personal data for purposes other than those specified above), we will contact you before you begin this processing.
To help you track the most important changes, we will include a change history below to recognize the changes made to this policy.

Last updated: July 04, 2018

 


 

Member of HotelsCombined.com